OILTECH – Olajipari Technológia Szerelő és Vezetéképítő Kft. Magyarország egyik meghatározó magán tulajdonban álló készülék- és berendezésgyártó, valamint üzem- és vezetéképítő cége. A Társaság az olaj- és gázipar, energiai ipar területén komplex fővállalkozási szolgáltatással, valamint további speciális szolgáltatási képességekkel rendelkezik.

OILTECH Kft.-t a Magyar Olaj- és Gázipari Rt. (MOL Rt.)- alapította
1994 évben, a Magyarországon 1950 –es évektől működő Országos Kőolaj- és Gázipari Tröszt (OKGT, mint MOL Rt. jogelőd) építésszerelési egységeiből. A szervezett privatizációja a menedzsment jelenleg is meghatározó tagjainak vezetésével 1997 évben történt meg, mely során elmúlt 60 év megszerzett olaj- és gázipari tapasztalatai integrálásra kerültek.

Menedzsment az OILTECH Kft. képességeit, tevékenységét céltudatos és elkötelezett vezetéssel építette és fejlesztette tovább alapvetően a szénhidrogén termeltető és feldolgozó rendszerek, csővezetéki szállító rendszerek és finomítói üzemek megvalósítása területén.
OILTECH Kft. elmúlt két évtizednyi elkötelezett szakmai munkája és eredményei biztosították a Társaság képességeink folyamatos fejlődését a komplex fővállalkozási tevékenység irányában.

OILTECH Kft. mára a magyar olaj- és gázipar, energia ipar elismert szereplőjévé vált. Teljesítményének, alkalmazott vállalkozás menedzsmentjének és minőség irányításának köszönhetően számos hazai és nemzetközi EPC projekt során is bizonyíthatott.

Munkatársakat keresünk:

Pozíció területe(i):
  

minőségellenőr

 (középfukú gépészeti végzettség)

 

- műszaki ügyintéző

(középfukú gépészeti végzettség)

 

- minősített hegesztő
  (AWI kombinált)
  (minimum 3 éves gyakorlat)

  

- lakatos szakmunkás

 (minimum 2 éves gyakorlat)  

 

Próbaidő után Cafetéria juttatás