A Menedzsment az OILTECH Kft. megalapításakor saját elvárásaként komplex fejlődési pályát tűzött ki, melynek alapvető célja a kiegyensúlyozott, hosszú távú és eredményes működés mellett szolgáltatásainak kibővítése, technológiai és színvonalbeli fejlesztése a legmodernebb nemzetközi iparági alkalmazások, társadalmi elvárások, valamint energiahatékonyság és környezettudatosság figyelembevételével.

Üzleti politikánk célkitűzése olyan piaci szerepvállalás folytatása, mely magas színvonalon elégíti ki a hazai és nemzetközi minőségi, környezetvédelmi, valamint a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági követelményeket. Alkalmazott integrált minőség irányításra, környezet-, munka- és egészségvédelmi rendszerünkre alapozva - megrendelőink számára költséghatékony megoldásokat biztosítva folyamatosan törekszünk a legmagasabb műszaki színvonalú és minőségi szolgáltatást nyújtani.

Megbízóink tervei és sikerei fontosak számunkra, így partnereink elvárásainak szakmailag felkészülten, eredményorientált és rugalmasan szolgáltatásokkal törekszünk megfelelni.
OILTECH Kft. célkitűzése teljesítményének többlet-hozzáadott szakmai értékkel történő nyújtására, egyedi igények kielégítésére.

Elsődleges piaci területeink az olaj- és gázipar, energia ipar, valamint petrolkémia, vegyipar, valamint további rokon iparági területek, mint a feldolgozóipar, gyógyszeripar és környezetvédelem.
OILTECH Kft. elkötelezett, hogy piaci területeink igényeit az elvárható legmagasabb műszaki színvonalnak megfelelően:

  • rendeltetési és felhasználói célokkal,
  • nemzetközi iparági gyakorlatban alkalmazott technikai és technológiai módszerekkel,
  • energiahatékonyságra törekedve,
  • törvényi és rendeleti előírásokkal, valamint a vonatkozó szabványokkal,
  • az előírt és megkívánt környezetvédelmi, valamint munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági követelményekkel,
  • valamint megbízónk elvárásaival összhangban elégítsek ki.

Küldetésünk a több évtizedes olaj- és gázipari tradícióink nyomdokán haladva képességeinket, szolgáltatásainkat elkötelezett szakmai munkával és folyamatos fejlesztéseken keresztül a modern kor technológiai színvonalán versenyképesen biztosítsunk, így megbízóink és partnereink elvárásaink komplex módon feleljünk meg.

Munkatársakat keresünk:

Pozíció területe(i):
  

minőségellenőr

 (középfukú gépészeti végzettség)

 

- műszaki ügyintéző

(középfukú gépészeti végzettség)

 

- minősített hegesztő
  (AWI kombinált)
  (minimum 3 éves gyakorlat)

  

- lakatos szakmunkás

 (minimum 2 éves gyakorlat)  

 

Próbaidő után Cafetéria juttatás