OILTECH Kft. célkitűzése, működési területein kimagasló színvonalú piaci tevékenység folytatása, mely minden tekintetben kielégíti a hazai és nemzetközi minőségi, követelményeket. Társaságunk céljainak érdekében integrált irányítási rendszert működtet az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány, valamint az SCC P követelményrendszere alapján. Vállalatvezetőink és munkatársaink elkötelezettek valamennyi gyártási és kivitelezési eljárásaink során a környezetvédelmi, biztonság és egészségvédelmi irányelvek felelős alkalmazására.

 

 Tanusitvany02   Tanusitvany03   Tanusitvany04   Tanusitvany05 
 Tanusitvany06  Tanusitvany07  Tanusitvany08  Tanusitvany09
 Tanusitvany10  Tanusitvany11  Tanusitvany12  Tanusitvany14
 Dfv minosites      

 

Társaságunknál alkalmazott folyamatmenedzsment és minőségbiztosítási rendszer biztosítja az engineering és gyártási, valamint kivitelezési fázisok közötti összhangot, a minőség biztosításának folyamatosságát.

OILTECH Kft. elkötelezett a minőség – környezetközpontúság – biztonság és egészségvédelem – összehangolt és komplex módon történő kezelésében, valamint annak folyamatos fejlesztésében. Ennek érdekében társaságunk minőség- és biztonságpolitikájából következő feltételeket és követelményeket beszállítóinktól is maradéktalanul megköveteljük.

Munkatársakat keresünk:

Pozíció területe(i):
  

minőségellenőr

 (középfukú gépészeti végzettség)

 

- műszaki ügyintéző

(középfukú gépészeti végzettség)

 

- minősített hegesztő
  (AWI kombinált)
  (minimum 3 éves gyakorlat)

  

- lakatos szakmunkás

 (minimum 2 éves gyakorlat)  

 

Próbaidő után Cafetéria juttatás